Βράβευση Δες το Ecoνομικά στο Ennovation 2011

 
Κατηγορία: Νέα του ΔΑΣΤΑ Δημοσιεύθηκε: November 02, 2011 13:47

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Δες το Ecoνομικά, που σήμερα βραβεύθηκε ως μία από τις νικήτριες ομάδες του διαγωνισμού Ennovation 2011!!!!

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε για τέταρτη χρονιά από το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του Tμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΟΠΑ.

Σας θυμίζουμε ότι η ομάδα Δες το Ecoνομικά συμμετείχε και διακρίθηκε επίσης στον Διαγωνισμό Επιχειρηματικής Ιδέας 2011, που διοργάνωσε η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) και η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜοΚΕ) του ΟΠΑ.

Την ερχόμενη Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2011 θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την παρουσίαση της επιχειρηματικής ιδέας του Δες το ecoνομικά στην τελετή βράβευσης των νικητών του Διαγωνισμού Επιχειρηματικής Ιδέας 2011, μαζί με τις παρουσιάσεις των υπόλοιπων νικητριών ομάδων (αμφιθέατρο Αντωνιάδου, 17:45).

Με μεγάλη χαρά λέμε και πάλι συγχαρητήρια στην Ξένια, την Κωνσταντίνα και το Χάρη για την μέχρι τώρα προσπάθεια και τη βράβευση του επιχειρηματικού πλάνου τους!

Επιστροφή 
 
 
Το Έργο «Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών» υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.