Βράβευση νικητών Διαγωνισμού Επιχειρηματικής Ιδέας ΟΠΑ 2012

 
Κατηγορία: Νέα του ΔΑΣΤΑ Δημοσιεύθηκε: October 31, 2012 21:48

Βράβευση νικητών Διαγωνισμού Επιχειρηματικής Ιδέας ΟΠΑ 2012

9 Νοεμβρίου, 18:00, αμφιθέατρο Αντωνιάδου, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Η ΔΑΣΤΑ και η ΜοΚΕ ΟΠΑ σας καλούν στη Βράβευση των Νικητών του Διαγωνισμού Επιχειρηματικής Ιδέας ΟΠΑ 2012 την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στο αμφιθέατρο Αντωνιάδου.

Οι φοιτητές του ΟΠΑ που διακρίθηκαν στο Διαγωνισμό σας περιμένουν για να παρουσιάσουν τις ιδέες που ξεχώρισαν και για να συζητήσετε μαζί τους την εμπειρία τους από τη σύλληψη μιας απλής ιδέας μέχρι την υλοποίηση ενός πλήρους επιχειρηματικού σχεδίου με τη βοήθεια μεντόρων και συνεργατών ΜοΚΕ.

Στις 18.15 θα ξεκινήσει η βράβευση των ομάδων που διακρίθηκαν στις τρεις διαφορετικές κατηγορίες του Διαγωνισμού (γενική επιχειρηματικότητα, κοινωνική & πράσινη, e-business).

Από τις 17.00 θα μπορείτε να επισκεφθείτε τα σταντ των νικητριών ομάδων στο φουαγιέ του αμφιθεάτρου και να συζητήσετε μαζί τους για να μάθετε περισσότερα για τις επιχειρηματικές ιδέες τους και τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό.

Στην εκδήλωση θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε πρακτικές πληροφορίες για την επιχειρηματικότητα, μέσα από την εμπειρία των ίδιων των συμφοιτητών σας, αλλά και από τους μέντορες και συνεργάτες του Διαγωνισμού, καθώς και από καθηγητές του Πανεπιστημίου.

Τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί το επίσημο πρόγραμμα της εκδήλωσης καθώς και αίτηση συμμετοχής.

Η Βράβευση οργανώνεται από τη Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) και τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜοΚΕ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Ιδέας υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου "Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας ΟΠΑ" και χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση.

Επιστροφή 
 
 
Το Έργο «Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών» υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.