Βράβευση Νικητών Διαγωνισμού Επιχειρηματικής Ιδέας 2011

 
Κατηγορία: Νέα του ΔΑΣΤΑ Δημοσιεύθηκε: November 21, 2011 13:24

4 μήνες δουλειάς των φοιτητών που συμμετείχαν στο Διαγωνισμό Επιχειρηματικής Ιδέας, αλλά και ένας χρόνος δουλειάς του ΔΑΣΤΑ και της ΜΚΕ έκλεισαν με επιτυχία στην εκδήλωση "Επιχειρώντας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο" που διοργανώθηκε στις 8 Νοεμβρίου 2011.

Βραβεύθηκαν 10 ομάδες, δύο από κάθε κατηγορία του Διαγωνισμού (Πράσινη Επιχειρηματικότητα, Κοινωνική Επιχειρηματικότητα, E-Business και Γενική Επιχειρηματικότητα), καθώς και δύο εκτός κατηγορίας ως προτάσεις με πολύ αξιόλογη δυναμική.

Οι νικήτριες ομάδες έλαβαν, ανάλογα με την κατάταξή τους συμβολικό χρηματικό έπαθλο ή τιμητική διάκριση για τη συμμετοχή.
Ο ΕΛΚΕ ΟΠΑ στηρίζει τους πρώτους νικητές με πρόσθετο χρηματικό ποσό τύπου seed funding για τα πρώτα έξοδα προετοιμασίας και λειτουργίας των ομάδων.
Ο ΕΟΜΜΕΧ ΑΕ προσφέρει στους νικητές τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους σε pitching events και επενδυτικά forum στη Γαλλία και Ιταλία τους προσεχείς μήνες.
Ευχαριστούμε επίσης τους coworking spaces της Αθήνας Colab Athens και Loft2Work που παραχώρησαν φιλοξενία στις νικήτριες ομάδες.

Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας, την ενεργή συμμετοχή, τη διάθεση να μιλήσετε, να ακούσετε και να μοιραστείτε προσεγγίσεις και εμπειρίες.
Οι φίλοι της Επιχειρηματικότητας στο ΟΠΑ γίνονται διαρκώς περισσότεροι!!

Επιστροφή 
 
 
Το Έργο «Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών» υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.