Ημερίδα Παρουσίασης Υπηρεσιών ΔΑΣΤΑ

 
Κατηγορία: Νέα του ΔΑΣΤΑ Δημοσιεύθηκε: March 14, 2012 15:50

Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας ΟΠΑ σας προσκαλεί σε ενημερωτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Μαρτίου 2012, στις 15.30, στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι βασικές υπηρεσίες των μονάδων που απαρτίζουν το ΔΑΣΤΑ, δηλαδή του Γραφείου Διασύνδεσης, του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης και της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας ΟΠΑ.

Η εκδήλωση απευθύνεται κυρίως στους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του ΟΠΑ και τους αποφοίτους του Πανεπιστημίου, καθώς και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για τις πρωτοβουλίες που προωθούν τις εναλλακτικές επιλογές απασχόλησης που προσφέρουν τα γραφεία του ΔΑΣΤΑ.

Μεταξύ άλλων θα παρουσιαστούν υπηρεσίες όπως οι Ημέρες Καριέρας, το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης και τα Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης, καθώς και το νέο Πληροφοριακό Σύστημα ΔΑΣΤΑ που υποστηρίζει αυτές τις υπηρεσίες.

Επίσης θα υπάρξει ιδιαίτερη παρουσίαση στο Διαγωνισμό Επιχειρηματικής Ιδέας 2012, που απευθύνεται σε προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές του ΟΠΑ. 

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη

Επιστροφή 
 
 
Το Έργο «Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών» υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.